Yeni Call Of Duty Oyunu Cold War Tanıtıldı

 

Treyarch’ın Call of Duty serisindeki bir sonraki bölümü tanıdık bir bölgeye  geri dönüÅŸ. GeliÅŸtirici bugün erken saatlerde Call of Duty: Black Ops: Cold War için ilk fragmanını yayınladı.

Ä°lk olarak CharlieIntel tarafından keÅŸfedilen teaser, tamamen haber filmlerinden ve tarihi görüntülerden oluÅŸuyor ve muhtemelen oyunun konusu için bir arka plan saÄŸlıyor. Fragman, SoÄŸuk SavaÅŸ entrikalarına ağırlık veriyor ve oyuncuları Perseus kod adlı bir Sovyet casusuyla tanıştırıyor. 

 

Yeni Call of Duty, Treyarch’ın Black Ops serisinin en yenisidir, ancak en son yineleme 2043 yılında yapıldığından, bu oyunun zaman çizelgesine nasıl uyduÄŸu tam olarak belli deÄŸil. Bu oyun SoÄŸuk SavaÅŸ'ta geçiyor gibi göründüÄŸünden, büyük olasılıkla gelecekte oynanmayacak. Ancak bunun serinin geri kalanındaki olaylara yol açacak alternatif bir SoÄŸuk SavaÅŸ mı yoksa Black Ops hikayesinde bir tür sert sıfırlama mı olduÄŸunu bilmiyoruz.

Fragman, Call of Duty: Black Ops: Cold War baÅŸlığının ortaya çıkmasıyla sona eriyor ve 26 AÄŸustos'ta oyunun detaylarının duyurulacağı bildiriliyor.