Cyberpunk 2077 Yine Ertelendi !

 

Oyuncuların merakla beklediÄŸi Cyberpunk 2077 için yine kötü haber geldi. Oyunun yapımcı firması CD PROJEKT RED, oyunun yeni ve eski nesil konsollarda sorunsuz çalışabilmesi için hala süreye ihtiyaçları olduÄŸunu açıklayıp oyunculardan özür diledi.

 

BilindiÄŸi üzere Cyberpunk 2077 oyunu, Nisan ayında çıkacaktı ancak tüm dünyayı etkisi altına alan Covid salgını nedeniyle önce Eylül 2020 sonra Kasım ayı ve ÅŸimdide 10 Aralık 2020 tarihine ertelendi.

Cyberpunk 2077 'nin tekrar ertelenmez ise resmi çıkış tarihi artık 10 Aralık 2020. Yapımcı firmanın tam açıklama metni aÅŸağıda.

 

 

“Herkese merhaba, bugün, Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihinden 21 gün ileriye yani 10 Aralık’a ertelenmesine karar verdik. Büyük olasılıkla kafanızda bir çok duygu ve düÅŸünce yer alıyor. Öncelikle ve en önemlisi olarak mütevazı özürlerimizi kabul edin. Åžu anda bizim için en büyük zorluk, oyunu güncel ve eski nesillere aynı anda çıkarmak bu da demek oluyor ki oyunu 9 farklı platforma çıkarıyoruz ve bunları test ediyoruz. (Bu platformlar Xbox One / X, Xbox Series X / S, PS4 / Pro, PS5, PC, Stadia ÅŸeklinde sıralanmış) Bu sürede biz evden çalışıyoruz. Cyberpunk 2077’de her ÅŸeyin iyi çalıştığından ve her sürümün sorunsuz olduÄŸundan emin olmamız gerekiyor. Ekibimizin 21 günde böyle bir devasa oyunda bir deÄŸiÅŸiklik yapamayacağını söyleyebilirsiniz fakat bu gerçekçi bir yaklaşım deÄŸil, bunu yapabilirler. Bazılarınız oyunun geçtiÄŸimiz haftalarda Gold statüsüne eriÅŸtiÄŸini söyleyebilir. Gold statüsü oyunun hazır olduÄŸunu, tamamlandığını ve içindeki tüm içeriÄŸin eksiksiz olduÄŸunun anlamına gelir. Bu, oyun üzerinde çalışmayı bırakıp kalite çıtasını yükseltmemiz anlamına gelmez. Aksine, bu daha sonra bir ilk gün güncellemesi olmaması için avantaj saÄŸlar. Elimizde harika bir oyun olduÄŸunu hissediyoruz ve bu sizin aşık olacağınız bir oyun olacak. Sevgiler, Adam Badowski ve Marcin Iwinski“