Assassin’s Creed Valhalla'nın Çıkış Tarihi Sızdı

 

Yapımcı Ubisoft'un duyurduÄŸu Assassin’s Creed Valhalla ÅŸüphesiz oyuncuların merakla beklediÄŸi oyunlardan birisi. Oyunun Ä°talya instagram sayfası yanlışlıkla oyunun çıkış tarihini paylaÅŸtı. Tabi ki kısa bir süre sonra bu paylaşımını kaldıran site,Assassin’s Creed Valhalla 'nın 17 Kasım tarihinde çıkacağını da görmemizi saÄŸladı.

 

 

Assassin’s Creed Valhalla, MS 873'te, Ä°ngiltere'nin Hıristiyan bir krallık olarak geleceÄŸinin hiçbir zaman kesin olmadığı (ve dünyanın çoÄŸunu acımasızca sömürgeleÅŸtirmeye devam edecek olan ülkenin kendisi sömürgeleÅŸtirildiÄŸi) bir zamanda gerçekleÅŸir. Ä°skandinav, Hıristiyan ve Pagan unsurları karışıyor. Eivor doÄŸal olarak Odin'den konuÅŸuyor ve bir noktada, tüm vücudu dövmeli, kürklü ve kafataslarıyla süslenmiÅŸ bir kadın, son derece zor bir patronla karışıyor: O, Kral Lerion'un kızlarından biri olan Cordelia. Kralın kurumuÅŸ cesedi yakındaki iki aÄŸaç arasına sokulmuÅŸtur.

 

 

Assassin’s Creed Valhalla  oyununu deneyimleyenlerin bu oyunun Origins ve Odyssey'e benzetmediÄŸi ve oyunun çok karanlık,yoÄŸun ÅŸiddet ve vahÅŸet temalı olduÄŸunu paylaşıyorlar. Assassin’s Creed Valhalla oyunun 17 Kasım tarihinde çıkışını gerçekleÅŸtireceÄŸini tekrar hatırlatarak Ubisoft tarafından paylaşılan oynanış videosu ile yazımızı noktalayalım.

 

 

 

Assassin’s Creed Valhalla ps4 oyununu çıkış tarihinde en ucuz fiyatlara satın almak ve elinizdeki oyunlarla takas yaparak almak için sizleri Start Oyun BayrampaÅŸa maÄŸazamıza bekleriz. 

 

Assassin’s Creed Valhalla satın almak için tıklayın